Werkwijze interieuradvies

Een interieuradvies van Lilian; hoe gaat dat precies in z'n werk? We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw woonwensen te bespreken. Ik kom gewoon gezellig bij je langs en we bespreken onder het genot van een kop thee jouw wensen. Na de kennismaking ga ik vol energie aan de slag met jouw ontwerp! Tot slot presenteer ik het 3D ontwerp bij je thuis en ontvang je het ontwerp in een presenatiemap én digitaal als pdf.

STAP 1: Kennismakingsgesprek

Ik kom geheel vrijblijvend (en gratis) bij je langs. We bespreken jouw interieurwensen, definiëren jouw stijl en bepalen wat er absoluut niet mag ontbreken in jouw nieuwe indeling. Gewoon aan de keukentafel met een lekkere kop koffie of thee! Tussendoor maak ik alvast wat foto's van de huidige ruimte en noteer de afmetingen. Daarna bepalen we hoe ik jou het beste kan helpen! Een kennismakingsgesprek duurt doorgaans ongeveer een half uur tot een uur.


STAP 2: Stijl/Moodboard

Je hebt gekozen voor een Interieuradvies + 3D ontwerp Van Lilian. Tof dat ik voor je aan de slag mag! Op basis van jouw input maak ik een stijl/moodboard. Dit board vormt de basis voor het verdere interieuradvies. Als ik tussendoor nog vragen heb, dan neem ik uiteraard contact met je op!


STAP 3: 3D ontwerp

Ik zoek de juiste kleuren voor de ruimte, bepaal de indeling, verzamel passende decoraties en match dit met jouw wensen. Dan ga ik aan de slag met het 3D tekenen van de ruimte en het creëren van jouw droominterieur. De doorlooptijd hiervan is doorgaans enkele weken. Kun je niet wachten tot de eindpresentatie? Als je wilt stuur ik je tussendoor natuurlijk even een sneakpreview!


STAP 4: Eindpresentatie

Het is zover; ik presenteer bij jou thuis het interieurplan in 3D. Nu heb je een tastbaar plan dat je houvast geeft bij het kopen van de juiste meubels, verf, behang en/of accessoires. En, je ontvangt ook een shoppinglist, waarin je alle artikelen vindt die in het interieurplan zijn verwerkt (en waar je ze kunt kopen natuurlijk).

Enthousiast geworden? Plan direct een kennismakingsgesprek in!